20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
HírekHumorKiemelt

Saját követői szedik ízekre Jakab Pétert

Már az előválasztás után felmerült a gyanú, hogy a modernkori Kohn Bélát játszó Jobbik elnököt valójában csak elvetemült, DK-s nyugdíjasok emelik piedesztálra, akiknek mindig kedvükre való egy jó ízű Orbánozás, ám az érdemi hívei, a valódi neojobbikosok tábora mérhetetlenre zsugorodott. Nos, az elmúlt hetek botrányai a jelek szerint már a gyurcsányistákat is kiábrándították, így mára az átlagos Facebookozó csak röhögni, vagy trollkodni jár Jakab Péter oldalára. 

A képmutató, megélhetési politikusok savazásában igazi feketeöves Hont András, aki egy alkalmat sem hagy ki, hogy a földbe döngölje az inkompetens bagázs bármely tagját.

Bár, ami igazán megdöbbenthette a pártelnök oldalát kezelő fizetett alkalmazottakat, az a “hétköznapi” emberek véleménye volt. Ők sem sok reményt fűznek már a Jobbikhoz, és Jakabban sem a hamvaiból feltámadó vörös harcost látja már a többség, hanem egy szánalmas vergődés utolsó felvonásaként tekintenek az eseményekre:

És nem Németh Ramóna az egyetlen “lelkes rajongó” aki szerint Jakab Péter bárhol jobb helyen lenne, mint a párt (maradékának) élén:

A kedvelések aránya is tökéletesen bemutatja, milyen hangulat uralkodik Jakab oldalának látógatói körében. Persze vannak még igazi fanatikusok (meg pár fizetett kamuprofil), akik a “melós harcos” védelmére kelnek, ám a jelek szerint a látogatók már nem vevők az ilyesmire:

Megint egy Kisgazdapárt?

A Potocskánéval kialakuló szappanopera nyitófejezetéről szóló bejegyzése alatt szinte az összes hozzászólást lehetne idézni. Még a legjobbakat kiemelve is igen terjedelmesre sikeredett a képernyőfotó.

Konklúzió

Amikor már a saját táborod is csak röhög rajtad, lehet el kellene gondolkozni, biztos jó volt-e, amit eddig csináltál, és tényleg neked kéne-e továbbra is az élen állni? Szerencsére – a jelek szerint – ilyen gondolatok meg se fordulnak a “népi forradalmár” fejében, így a cirkusz folytatódik. Pedig hát, a választók nem azt mondták, Peti…

További híreink

Hatalmas érdeklődés mellett rajtolt a Fekete István Szabadegyetemen

Kemény János

Aggályok a Paksi Atomerőmű működésének meghosszabbításával kapcsolatban

Varga Lilla

Hivatalosan is megnyitott a szkíta kézműves áruház

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben