1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Sebastian Kurznak sikerült megragadni a lényeget

Természetesen a cím nem nélkülözi a iróniát. – A civilizáció és a barbárság küzdelmének vagyunk szemtanúi – hangsúlyozta a bécsi terrortámadásra reagáló beszédében Sebastian Kurz osztrák kancellár kedden, írja az MTI.

Kurz óva intett a társadalmi szakadástól (ez már rég megtörtént – a szerk.). A kancellár szerint a történtek nem a keresztények és a muszlimok, vagy Ausztria és a migránsok összeütközéséről szólnak.

– Ha olyan szerencsések vagyunk is, hogy egy alapvetően biztonságos országban élünk, tudnunk kell, hogy a világ sajnos nem biztonságos – mutatott rá, hogy végső soron azért történt a tegnapi tragédia, mert a “világ nem biztonságos”. Mással nincs is összefüggésben.

További híreink

Halálra késeltek egy francia rendőrnőt, a tunéziai támadót lelőtték

Varga Lilla

Őrizetbe vették a 2016-os nizzai terrortámadás elkövetőjének bűntársát

Faragó Dániel

Szovjet civileket terrorizáló magyar honvédekről készült “történelmi film”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben