25.2 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Sebastian Kurznak sikerült megragadni a lényeget

Természetesen a cím nem nélkülözi a iróniát. – A civilizáció és a barbárság küzdelmének vagyunk szemtanúi – hangsúlyozta a bécsi terrortámadásra reagáló beszédében Sebastian Kurz osztrák kancellár kedden, írja az MTI.

Kurz óva intett a társadalmi szakadástól (ez már rég megtörtént – a szerk.). A kancellár szerint a történtek nem a keresztények és a muszlimok, vagy Ausztria és a migránsok összeütközéséről szólnak.

– Ha olyan szerencsések vagyunk is, hogy egy alapvetően biztonságos országban élünk, tudnunk kell, hogy a világ sajnos nem biztonságos – mutatott rá, hogy végső soron azért történt a tegnapi tragédia, mert a “világ nem biztonságos”. Mással nincs is összefüggésben.

További híreink

Rendőrök és TEK-esek lelövésével fenyegetőzött egy munkanélkülivé vált zalai szakács

Varga Lilla

Mi Hazánk: ne büntessék a kistermelőket

Kemény János

“Gender-semlegessé” válik a JAL japán légitársaság

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben