5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

“Sem az oltások, sem a szankciók nem működnek és ezt csak a Mi Hazánk meri kimondani”

Több felmérés szerint a nyári hónapokban a Fidesz legalább 7%-ot veszített támogatottságából, de az még nem látszik, hogy az elpártolt fideszesek találtak-e másik pártot. 

Az elszabadult energiaárakra és az egyre dráguló élelmiszerekre a kormány konzultációt indít mondván, hogy ezekért az Oroszország elleni gazdasági szankciók felelnek, ebben pedig ki kell kérni az emberek véleményét.

Az ATV-ben az uniós források és több egyéb téma mellett ez is szóba került. A konzultáció eredménye annyira borítékolható, mint az Ukrajna keleti részén megrendezett népszavazásoké, túl sok értelme nincs megrendezni – értélkelte Konok Péter.

Mi történne, ha nem lenne ez a konzultáció? Akkor nem lennének szankciók? Vagy az emberek mást gondolnának a választásról? – Tette fel költői kérdéseit Ceglédi Zoltán elemző.

Élettapasztalatok, benyomások és hétköznapi érzékelések

Hont András utalást tett arra, hogy a konzultáció most azokra céloz, akik sok kormányzati intézkedéssel egyetértenek, de nem szavaztak a Fideszre, ezek a Mi Hazánk szavazói.

Lehet hülyézni a népet a Duna-parti kávézókból, de ne zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy ők a személyes tapasztalataik alapján alkotnak véleményt – fejtette ki a publicista.

Az elmúlt két év két legfontosabb ügyére adott, világszerte megfogalmazott válaszokkal kapcsolatban nézzük meg, hogy a három politikai pólus mit mondott! 

A baloldal azt mondta, hogy az oltások működnek, a szankciók működnek. A kormány azt mondja, hogy az oltások működnek, a szankciók nem működnek. 

A Mi Hazánk azt mondja, hogy az oltások nem működnek, a szankciók nem működnek. És akkor ennek fényében tegyük fel a kérdést. Melyik az a politikai erő, amelyiknek a népszerűsége az elmúlt két évben töretlenül emelkedik? 

-Emlékeztetett Hont.

/nyitóképen a Mi Hazánk korábbi tüntetése/

 

 

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben