19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Seprűnyéllel és asztallábakkal vették ostrom alá a házat

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei három embert állítottak elő vasárnapra virradóra.
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság, közölte a police.hu.

Helyi források szerint két “társaság” korábbi vitája fajult összetűzésig 2020. szeptember 27-én 2 óra előtt Mezőköveden. A gyanúsítottak egy Lehel utcai családi házat seprűnyéllel és asztallábbal vettek “ostrom alá”. Az ingatlan redőnyét megrongálták, ablakát betörték. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, és elfogták a garázdákat.

A nyomozók a három férfit a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra történő előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki.

Képünk illusztráció

További híreink

A végrehajtó maffia leleplezése után a szegedi Napfényfürdő ügyében is célt ért a Mi Hazánk tiltakozása

Faragó Dániel

Konténerekbe rejtett kínzókamrákra és börtöncellákra bukkant a holland rendőrség

Dunai Tibor

Tibi atya: a Pride többször kiállt a gyermekszexualizálásért, ez ellen a homoszexuálisok nem szólaltak fel

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben