22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt

Sikerekben gazdag boldog új esztendőt kíván a Magyar Jelen!

Tisztelt Olvasó!

– Isten hozott mindenkit a megújult Magyar Jelen oldalán! Újra elindultunk, mert ismét szükség van a Nemzeti Ellenállásra. Egyrészt van egy olyan kormányzat, amely sokszor megelégszik azzal, hogy a dohányboltokra kiírta, hogy “nemzeti”, másrészt pedig egyre erősödik, és sötét történelmi tradíciójához méltóan egyre agresszívebb az a balliberális oldal, amely már nem csak a nemzetet, hanem a család intézményét, a hagyományos férfi-női kapcsolatot, sőt a sátáni propagandájával a gyermekeinket is támadjaírtuk internetes felületünk indulásakor ez év augusztusában.

Persze már akkor sem volt titok, milyen szellemiséget képviselünk, hiszen nagyon sokan emlékeznek rá, lapunk nyomtatott formában hosszú időn át, 2003 és 2013 között kétheti szinten szállította olvasóink számára az érdekes, hiánypótló és nemzeti szemléletben megírt anyagokat.

A Magyar Jelennek tehát komoly hagyománya van a nyomatott sajtó világában, ám ezt most – a korral haladva – elkezdtük kiépíteni az online térben is. De elindítottuk többek között saját videós csatornánkat is, megéri feliratkozni!

A visszajelzések pozitívak voltak, minden észrevételt, javaslatot köszönünk. Örömmel jelenthetjük be az év utolsó napján, az alapokat lefektettük, az irány továbbra is jó és helyes. Nem kevesebbre vállalkozunk, minthogy részt vegyünk Magyarország közvéleményének formálásában, azt igazabbá, nemzetibbé tegyük, mert azok vagyunk, akiknek elege van az elmúlt 30 év összes bűnéből, mellébeszéléséből és félmegoldásaiból. Jelmondatunk továbbra is változatlan:

„Soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz!”

Ennek szellemében kívánunk minden olvasónknak sikerekben gazdag boldog új esztendőt!

Magyar Jelen szerkesztősége

További híreink

Több tucat rendőr vigyáz Karácsony szivárványos zászlajára

Faragó Dániel

Olyan biztonságos Olaszország, hogy a feministák csak nőknek fenntartott vagonokat követelnek

Irányi Dániel

Nem kell kitűzni a román zászlót Sepsiszentgyörgy “magyar megszállás alóli felszabadítása” emlékére

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen