28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
HírekKiemelt

Spigut Tamás: fényes jövő áll még a Magyar Sziget előtt

Rendben lezajlott a XVIII. Magyar Sziget a járványügyi szabályok és a létszámkorlátozás betartásával – mondta a Magyar Jelennek Spigut Tamás, a fesztivál főszervezője. 

Spigut úgy látja, a mostani helyszín már egy abszolút fesztivál helyszín volt, és minden alapfeltétele megvan annak, hogy tovább folytatódjon a következő években is,

szerinte fényes jövő áll még a Magyar Sziget előtt. Reméli, jövőre már járványügyi korlátozások nélkül tudják megszervezni, még nagyobb létszámmal.

– A szervezők köszönik mindenkinek a fegyelmezett részvételt, az előadásokról, pódiumbeszélgetésekről pedig folyamatosan töltik fel a videókat az internetre, érdemes azokat is megtekinteni – zárta gondolatait.

KÉPGALÉRIA:

 

További híreink

Inkább dögöljenek meg? – így tisztogat Gyurcsány embere a fővárosban

szilardkrebsik

Tíz évet kapott a “nőjét” nadrágszíjjal megfojtó, majd a kertben elásó szegedi leszbikus

Irányi Dániel

Medián: 4%-on áll a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben