4.3 C
Budapest
2021. április 15., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek Külföld

Svédország: Letartóztatták a nőket megtámadó szomáliai férfit

A svéd rendőrség letartóztatta azt a 22 éves szomáliai férfit, aki a vád szerint 21 alkalommal támadott meg nőket az utóbbi hónapokban Eskilstuna városában.

A szomáliai bevándorló azzal hívta fel magára a helyi rendőrség figyelmét, hogy számos helyi nő tett feljelentést, mert egy színesbőrű biciklis férfi arcon ütötte, majd leköpte őket.

A nyomozók hamarosan már „biciklis emberként” hivatkoztak a szomáliai férfire. Csak pénteken tudták azonban elfogni a „biciklis embert” – számol be a Fria Tider.

A szomáliai férfi a hatóságok szerint legalább 21 támadást követett el nyár folyamán. A legtöbb áldozat nő volt. A letartóztatása után a svéd állampolgársággal rendelkező szomáliai férfi tolmácsot kért. Az elkövető motivációi egyenlőre nem tisztázottak.

További híreink

Monostori híd lesz az épülő komáromi átkelő neve

Dunai Tibor

Olasz, kábítószeres graffitis fújta össze az Erzsébet híd lábát

Kiss Albert

Élesedik a helyzet, katonák érkeznek a határra

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben