17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Humor Kiemelt

“Szálljatok csak fel a vonatra”- el akar költözni a kanapézó VV Zsolti

“A Mi Hazánkkal együtt pedig már…nem tudom melyik fáj jobban. Hogy a Fidesznek kétharmada lett, vagy hogy a Mi Hazánk bejutott a Parlamentbe”

-kesereg magányosan, feketébe öltözve ZSHOW time, azaz VV Zsolti. A meleg valósághős azt is megemlítette, hogy ő bizony mindent megtett annak érdekében, hogy kormányváltás legyen, mert az összes baloldali politikussal ült közösen a kanapéján.

Elárulta, hogy most komolyan elgondolkodik azon, hogy a párjával elköltözik külföldre. A videóból az is kiderül, hogy Zsolti már kisírta magát teljesen és 48 órája nem evett.

Itt pedig néhány nézői komment 🙂

Nagy szükségem volt erre a videóra, mert a vége hozott nekem egy kis optimizmust. Szeretünk nagyon Zsolti! – írja Zizzke.

Teljes mértekben egyetértek Veled szó szerint megszakad a szívem…nem hiszek istenben de ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT😥😥😥🙏

Zsolti 💗 Volt pillanat, amikor elhittem, hogy változhat bármi is… de ami tegnap történt, arra nincsenek szavak…

És még néhány:

Tudtam, hogy ezért vagy eltűnve Zsoltim. Éreztem, hogy sokkos állapotban lehetsz. ❤ Veled együtt sírtam. Úgy megölelnélek!

Drága Zsolt! Ma voltam az étteremben egy barátnőmmel és kértem a pincérlányt, hogy öleljen meg helyettem. De itt is küldök egy hatalmas ölelést! ♥♥ Most még sokkhatás alatt vagy, de ez el fog múlni és rájössz, hogy rád itt van szükség. Ennek az országnak kellenek az Osváth Zsoltok, kell minden olyan tiszta szivű ember, mint amilyen Te is vagy. Ezért hagyd még a B tervet és várd ki, hogy mi lesz. Szeretünk és nem akarjuk, hogy elmenj. ♥🙏

“Zsolt! Tisztellek, szeretlek, megértelek! de amit csináltál eddig, az életműved…kérlek ne tagadd meg! Ne vedd el tőlünk! ❤❤❤

– kérleli Ágnes a Való Világ melegszívű hősét.

 

 

További híreink

Jakab mindenkit kirúgott a Jobbik pártalapítványából

Dunai Tibor

Késsel akarta elvágni iskolatársa torkát – tényleg nincsenek no-go zónák hazánkban?

Faragó Dániel

Világszenzáció lehet az új, életmentő magyar terápia

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen