14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Számszeríjjal lőtte át egy kutya fejét, hogy “átmenjen az üzenet”

A 37 éves floridai nő azt állította, nem akarta bántani az állatot, egyszerűen csak el akarta ijeszteni.

Állatkínzás vádjával tartóztattak le egy 37 éves nőt a floridai hatóságok, miután egy számszeríjjal fejen lőtt egy kutyát. Az Unicorn nevet viselő labradorra az égiek vigyázhattak, mivel a nyíl lepattant az állat koponyájáról, mindössze a bőrét szúrta át.

Carey Wilson egy helyi televíziónak azt állította, csak el akarta ijeszteni az ebet, aki elmondása szerint többször is bement kerítéssel elzárt kertjébe, megölte több állatát, sőt, még egyik lányára is rátámadt. A nő kijelentette:

A kutya nem akart elmenni, ezért fogtam a számszeríjat. nem akartam megölni a kutyát, csak azt, hogy átmenjen az üzenet: menj el a kertemből.

A hatóságok szerint a nő állítása nem fedi a valóságot. A letartóztatásáról szóló jelentés szerint az eb Wilson autójának kerekére pisilt, és egyáltalán nem volt agresszív, amikor a nő rálőtt.

Az ebet gazdája a helyi állatvédelmi szolgálatnál adta le az eset után, mert nem tudta volna kifizetni a kezelési költségeket. Unicornt megműtötték, és meggyógyulva várja, hogy valaki örökbe fogadja.

(24.hu nyomán – Fotó: Nassau County Animal Services)

További híreink

Hiányoztok felirattal üzen a diákjainak egy általános iskola

Dunai Tibor

Ha Varga-Damm megy feláll a Veszprém megyei Jobbik?

Kiss Albert

A munkahelyek külföldiekkel szembeni védelméről hozott rendeletet Trump

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben