11.7 C
Budapest
2021. április 11., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Szaúd-Arábiában feloldják a korlátozások zömét

Szaúd-Arábiában vasárnaptól feloldják a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások zömét – írja az SPA hírügynökség belügyi forrásokra hivatkozva – írja az MTI.

Feloldják a beltéri éttermi étkeztetés tilalmát, megnyitják a mozikat, engedélyezik ismét a szórakoztató rendezvényeket. Továbbra is tilos lesz lakodalmak és testületi gyűléseket tartani, egyéb összejöveteleken legfeljebb húszan lehetnek egyszerre.

A baltimore-i Johns Hopkins egyetem legfrissebb összesítése szerint a 33 milliós Szaúd-Arábiában a koronavírus-járvány kezdete óta 379 ezer ember kapta el a fertőzést, és 6519-en haltak bele a vírus okozta Covid-19 betegség szövődményeibe.

(Fotó: aa.com.tr)

További híreink

Emlékezetpolitikai fordulatot sürget a Mi Hazánk

Gabay Dorka

Lecserélte az uniós zászlót a nemzeti trikolórra az olasz képviselő

Szabó Norbert

Mi Hazánk: Elszámoltatást az uzsoraterror haszonélvezőire!

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben