2.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Szégyen…Luxusautóval közlekedett M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló

Bár a bíróság első fokon a férfit örökre eltiltotta a vezetéstől, és jelenleg sincs jogosítványa, a Dózsa György úti baleset okozója néhány nappal ezelőtt a XIII. kerületben bukott le egy Mercedes volánjánál ülve – olvasható a felháborító eset a Bors oldalán.

A lap egyik olvasója szerdán este szemtanúja volt annak, ahogyan a férfit rendőri intézkedés alá vonják a Váci úton. Mint mondta: a férfi egy német rendszámú Mercedesből szállt ki, igazoltatás után pedig lezárta a kocsiját, majd gyalog elhagyta a helyszínt.

“Nem is hittem a szememnek, amikor megláttam. Elképesztőnek tartom, hogy ez megtörténhetett, ezt megengedi magának”

– közölte feldúltan a bulvárlap olvasója.

A lap megkereste ez ügyben a rendőrséget is.

Íme a magyarázat: –

Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét.

A rendőrök a “férfit” feljelentették, és szabálysértési eljárás indult ellene. 

M. Richárd (k) távozik a Budai Központi Kerületi Bíróság Fő utcai épületéből 2017. augusztus 21-én. A bíróság elrendelte a házi őrizetét a férfinak, aki a gyanú szerint 2017. május 15-én érvényes vezetői engedély nélkül autójával a Dózsa György úton halálos közúti balesetet okozott. Két ember életét vesztette, ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg, miután két gépjármű összeütközött és az egyik a közeli trolibuszmegállóba csapódott.

Mint ismeretes M. Richárd 2017-ben, egy másik luxusautóval repesztett a Dózsa György úton, a megengedett sebesség többszörösével. Összeütközött egy szabálytalanul kanyarodó autóval, amelynek két utasa meghalt, vezetője pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Ennek ellenére kocsikázhat, a “két forintos” autójával.

(Forrás és fotók: borsonline.hu, archív fotó: MTI/Mihádák Zoltán, Mohai Balázs)

További híreink

Alkoholt és metamfetamint is fogyasztott a kerekpárost halálra gázoló “fiatal”

Irányi Dániel

M.Richárd: súlyosabb büntetésre számítottam

Faragó Dániel

Ivott és a hatóságokat szidalmazta, mielőtt halálra gázolt egy rendőrt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben