11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Hírek Környezetvédelem

Szemétgyűjtési akciót szervezett a Mi Hazánk Csepelen

A Mi Hazánk Mozgalom csepeli szervezete szemétgyűjtést rendezett a kerület kellemesebbé és tisztábbá tétele érdekében – olvasható a Zöld Hazánk Facebook oldalán.

Hamvai Krisztián csepeli elnök, az eseményen elmondta:

“Nem a szemetelő lumpenproletárok takarítóbrigádja vagyunk, de felhívjuk a figyelmet a környezetvédelemre, a felelősségteljesebb gondolkodásra, az egészséges tiszta környezet fontosságára, valamint arra,hogy erről nem csak a közösségi oldalon prédikálunk, hanem teszünk is a valóságban!”

Továbbá a posztban olvasható, hogy az akcióban résztvevők az összegyűjtött hulladékot Zöld Hazánkos szemeteszsákokba gyűjtötték, amely tartalmazta a bokrok alatt lévő hatalmas mennyiségű sörös- és energiaital dobozokat, alkoholos italos üvegeket, rothadó papírdobozokat, hungarocelt, rozsdás vésőt, cigarettás dobozokat, sörös kupakokat, papírhulladékot, valamint nejlonzacskókat.

(Forrás és fotók: facebook.com)

További híreink

Csak kitalálta a váci kislány, hogy egy férfi akarta elcsalni az iskolától

Szabó Norbert

A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben

Szabó Norbert

30 milliárdos hitelkeretet nyit Magyarország Moldovának

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen