17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Kárpát-haza Kiemelt

Szerbiában korlátozzák a szórakozóhelyek nyitvatartását szilveszterkor

Szerbia korlátozza a vendéglátóhelyek nyitvatartását szilveszterkor, hogy megakadályozza az újévvárások szervezését – közölte az RTV szerb közszolgálati televízió kedden.

Ennek értelmében várhatóan bevezetik, hogy december 31-én és január 1-én a vendéglátó helyeknek 18:00 órakor be kell majd zárniuk a kapuikat, zártkörű rendezvényeket pedig tilos lesz majd szervezni ezeken a helyeken. Az óév utolsó és az újév első napja után pedig ismét 20:00-ig üzemelhetnek majd a szórakozóhelyek és az éttermek – írja a Délhír.info.

Várhatóan Szerbia szerte sokan házibulikat szerveznek majd idén az óév búcsúztatására, a hatóságok azonban jelezték, hogy ezt továbbra is a már meghatározott feltételek mellett: vagyis családtagok vagy azonos lakcímen élők jelenlétében tehető meg, vagy maximálisan 5 fő jelenlétével.

(Kép: illusztráció/pixabay.com)

További híreink

A Hit Gyülekezetének hívei a legszegényebbek, a Mazsihiszé a leggazdagabbak

Irányi Dániel

Megerőszakolta, felgyújtotta, most kiszabadulhat

Faragó Dániel

Egy testvérpár gyilkolhatta meg a hegymegi idős hölgyet

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen