21.1 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Szijjártó máris hűséget fogadott a leendő izraeli kormányfőnek

A Kneszet feloszlatásáról szóló döntés után megkezdődött a felkészülés a következő választásra. Várhatóan a jövő héten Yair Lapid külügyminiszter-kollégám veszi át a miniszterelnöki pozíciót – dicsekedett Facebook-oldalán a külügyminiszter.

Mi szövetségesként tekintünk Izraelre, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nemzetközi szervezetekben végre korrekt hozzáállásban részesüljenek a barátaink. Jó lenne, ha szorosabb lenne az EU és Izrael együttműködése is, ezért szorgalmazzuk a társulási tanács ülésének mielőbbi összehívását

– írta.

Kiemelte, mennyire elkötelezetten támogatjuk “a béke megteremtésére irányuló törekvéseket” és a “‘terrorizmus” elleni küzdelmet. Majd dagadó mellel hozzátette:

Büszkék vagyunk arra, hogy hazánkban a zsidó közösség biztonságban érezheti magát, továbbra is érvényes a zéró tolerancia az antiszemitizmussal szemben, és megemlékeztünk Raoul Wallenberg születésének száztizedik évfordulójáról is.

Még budapesti egyetem is viseli a nevét…

További híreink

Két cégét is “kifelejtette” vagyonnyilatkozatából a fideszes országgyűlési képviselő

Irányi Dániel

Dunaújvárosban és Nagyvenyimben túrázott a tél első hétvégéjén a MÖM és a ‘Sereg

Faragó Dániel

“Eléggé fasisztoid a csávó”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen