14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
Külföld

Szivárványos zászló alatt kellett bevonulni az iskolába az elsősöknek

Néhány napja került fel az internetre egy kép, amin kicsi gyerekek vonulnak be az ajtó fölé kifeszített szivárványos zászló alatt egy északnyugat-németországi általános iskolába. Az ajtó két oldalán az evangélikus egyház funkcionáriusai állnak. Közben idehaza a Momentum az óvodások LMBTQ-felvilágosítását szorgalmazza.

A fenti kép a Ruhr-vidéken fekvő Moers városka Uhrschule Meerbeck nevű intézményének bejáratánál készült. Németországban, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban augusztus 13-án zajlottak az általános iskolai beiratkozások. Az nem teljesen bizonyos, hogy a fenti kép ezen a napon készült-e, de augusztus 19-én került fel a moers-i evangélikus templom Facebook oldalára. A gyerekek korai indoktrinációja miatt lesokkolt hozzászólók negatív kommentjeinek hatására azonban a képet még aznap délután törölték az oldalról.

„Az eredeti cikkben azt írták, hogy a képen látható lelkésznő minden a szivárványos zászló alatt áthaladó gyereknek áldást mondott a zászlóra. Ez engem a totális diktatúrákra emlékeztet. Az eset megrázott és megmutatta, hogy a gyerekeket már a legelejétől gender-propagandával dolgozzák meg.” – nyilatkozta az Arcadinak Mike D., az egyik hozzászóló.

„Az Evangélikus Egyház mindig a hatalom oldalán áll. Jelen pillanatban a hatalom a szivárványos zászló mellett van. Itt a gyerekeket kiskoruktól kezdve szexuálisan indoktrinálják. Mi köze az első osztályosoknak a homoszexuális mozgalomhoz?” – tette fel a kérdést Renatus Rieger, az AfD Moers kerületi elöljárója.

Hazánkban is egyre nyilvánvalóbb, hogy a marxista gyökerű LMBTQ ideológia mind nyíltabb támadást folytat a legártatlanabb korosztály befolyásolása érdekében. A minap a Momentum az óvodás korúak LMBTQ-felvilágosítására szólított fel. A felháborító bejegyzés kulcsmondata: „Nem volt neked furcsa gyerekként, hogy a mesékben mindig a királyfi menti meg a királylányt és nincsenek királyfik, akik királyfikat mentenek meg. Vagy királylányok, akik másik királylányokat?”

(Arcadi-Online.de, momentum.blog.hu, Szent Korona Rádió nyomán)

További híreink

Lazították a korlátozásokat Németországban

Varga Lilla

Katonai puccs Maliban

Kiss Albert

Biden Haalandot jelöli belügyminiszternek, aki az első indián származású kormánytag lesz

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben