18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

“Szóváltás” után gyilkolta meg munkaadóját

Egy büntetett előéletű férfi “szóváltás” után meggyilkolta munkaadóját Tatabányán.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és áldozata szóváltásba keveredtek egymással, majd a gyanúsított halálra verte munkaadóját.

A gyilkosság után a férfi a gépkocsi-utánfutóján lévő szemét közé helyezte az áldozat holttestét, és azt a sértett tatai tanyájára szállította. Ott a szemétégetésre használt gödörbe helyezte a holttestet a szeméttel együtt, majd ezeket gázolajjal lelocsolta és meggyújtotta.

A férfi nem most először kerül összetűzésbe a törvénnyel. Korábban védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, valamint lopás vétsége miatt is felelősségre vonták.

Hogy ez után mit keresett szabadlábon, arról nem szól a közlemény.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványával egyezően a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte, tekintettel arra, hogy vele szemben megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, valamint a bizonyítást veszélyeztetné, a büntetőeljárásban még ki nem hallgatott tanúkat jogellenesen befolyásolná, megfélemlítené.

További híreink

“Erkölcsi kötelességünk” az afgánok befogadása az Európai Bizottság elnöke szerint

Irányi Dániel

Harminc éven keresztül helyeztek el hajléktalan gyerekeket pedofiloknál a nyugat-berlini hatóságok

Irányi Dániel

Greta Thunberget megfertőzhette a koronavírus

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen