21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt Környezetvédelem

Szurkolókkal és a Mi Hazánk politikusával mentett kutyát Curtis

Ismert állatkínzótól mentett ki egy kutyát a népszerű rapper, aki a Szurkolók az állatokért mozgalom tagjaival és Dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselővel jelent meg a tettes házánál.

“Július 4-én 19 órakor Látrányban egy férfi kalapáccsal verte fejbe a kutyáját, mivel az állat két nyulat széttépett” – adta hírül nemrégiben a police.hu. A rendőrség a feltételezett elkövetőt még aznap éjjel elfogta és előállította a Fonyódi Rendőrkapitányságra. A 70 éves állatkínzó a vallomása során elismerte tettét.

A súlyosan megsérült kutyát még akkor ellátta egy állatorvos, majd menhelyre került. Az ügy azonban itt nem ért véget, ugyanis az állatkínzó házánál előzetes bejelentkezés nélkül megjelent csütörtökön a Szurkolók az állatokért mozgalom, akihez Széki Attila, azaz Curtis, az ismert rapper és Dr. Fülöp Erik, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője is csatlakozott. Az állatkínzónak ugyanis volt még egy kutyája, aki könnyedén a menhelyre került állat sorsára juthatott volna.

Kapin Richárd, a mozgalom vezetője a Borsnak úgy nyilatkozott: az állatkínzó nagyon meglepődött azon, hogy megjelentek a szurkolók az otthonánál, ugyanakkor a helyzet súlyosságát nem érezte.

“Egyáltalán nem gondolja magát felelősnek a történtek miatt, sőt még azt is kikérte magának, hogy kalapáccsal vert volna rá a kutya fejére. Azt mondta, az machete volt!”

– tette hozzá. Az állatkínzó másik kutyáját végül sikerült kimenteni, így belőle már biztosan nem lesz áldozat.

elemi.hu

További híreink

Orbán egyelőre nem oltatja be magát a koronavírus elleni vakcinával

Irányi Dániel

Ludovika Szabadegyetem: a Trianon utáni vízválasztó évek

Varga Lilla

A magyar kormány egyre nagyobb üzletet csinál a bevándorlásból

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen