12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Tampax: Nem csak a nők menstruálnak

A Tampax nevű tampongyártó cég szeretné kiterjeszteni vásárlói körét, így legújabb promóciójában nyit a “transzneműek” (ez az újbeszélben kötelezőendő használandó kifejezés ezekre) felé is.

A Procter & Gamble vállalat feje szerint:

Tény: Nem minden nő menstruál. Szintén tény: nem mindenki nő, aki menstruál. Ünnepeljük a sokszínűséget!

Az LGBTQ részéről meg is jelentek a Twitter-harcosok, akik nem győzték dícsérni a céget “befogadóságáért”. Szokás szerint, aki nem ért egyet az üzenettel, vagy kétségbe meri vonni annak tudományosságát, hogy egy férfi is képes menstruálni, az rövid úton kiérdemeli a “transzfób” kifejezést.

Aki ismeri a vállalat arculatát, annak aligha jelenthetett meglepetést a fenti Tweet, hiszen még a magyarországi kirendeltségük se csak terméket, de propagandát is árul. A “sokszínűségen és elfogadáson” át a női kvótáig minden megtalálható az oldalukon.

A cég magyar weboldalán is igen büszke az általa képviselt “értékekre”

(Fotó: Twitter)

További híreink

Halálbüntetés vagy Szibéria! A Mi Hazánk Mozgalom közleménye

Dunai Tibor

Miskolci hegesztők, a 9/1 osztály

szilardkrebsik

Jogerős és gyalázatos: végleg elvették Székelyföldtől a Békás-szorost

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen