5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Terített asztalnál buliznak a bécsújhelyi rabok (videó)

Majdnem egy órás felvétel került fel a Youtube-ra, melyen elítéltek buliznak megterített asztal előtt, vélhetően Wiener Neustadt (Bécsújhely) város börtönében – szemlézte az Atv.

Elsőre azt hihetnénk, hogy a szép, jellegzetes vonásokkal rendelkező legények egy családi ebéden, vagy egy szabadulóbulin vesznek részt. Ám osztrák sógoraink jóval felvilágosultabbak nálunk, így arrafelé meg se kell várni, míg a börtönkörülmények miatt kapott milliós kártérítés megérkezik a számlára. Arrafelé már a rácsok mögött is móka és kacagás az élet.

Legalábbis ebben a csoportos bentlakásos elkülönítőben “büntetésüket” töltő férfiaknak mindenképpen. Terített asztal, márkás üdítők, mobiltelefonok a kellemes hőmérsékletű, szépen kidekorált helyiségben.

Ha a lángelmék nem töltik fel a videót a Youtube-ra, akkor büntetésük végéig így élhették volna életüket. A felvétel azonban akkora felháborodást keltett az osztrák adófizetők körében, hogy az igazságügyi minisztériumnak is meg kellett szólalnia. Szóvivőjük azt állította, az incidenst követően a fogvatartottakat zárkába helyezték.

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben