20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Tiltott kutyaviadalokat is tartott a budapesti drogdíler

Nem “csak” drogot rejtegetett a körözött férfi Budapesten. A kábítószeren kívül az egyenruhások hét, rövid láncra kötött staffordshire terriert, továbbá egy pár napja elpusztult kutya zsákba kötött tetemét is megtalálták.

Kábítószer birtoklása miatt körözött férfit fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai 2020. december 2-án a XIX. kerületben. Az ingatlan átkutatásakor a rendőrök 31 gramm kábítószergyanús port, az elsődleges adatok alapján speed-et foglaltak le – közölte a Police.hu.

Találtak azonban mást is: hét, rövid láncra kötött staffordshire terriert, valamint egy pár napja elpusztult kutya zsákba kötött tetemét. Az állatokon ellátatlan harapások nyomai voltak.

A rendőrök átkutatták a férfi bejelentett lakcímét is, ahol további tíz, feltehetően viadal céljából tartott kutyát, köztük több kölyköt találtak. Az állatokat a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központba vitték, hogy szakszerű ellátást kapjanak. A tiltott állatviadal szervezésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja.

(Forrás: police.hu – Videó: youtube.com)

További híreink

Őze István díszpolgári címének visszavonását kezdeményezik az Újpest-szurkolók

Szabó Norbert

Kalózok célpontjaivá váltak a tengeri olajtározók

Dunai Tibor

Több száz lőszert és fegyveralkatrészt találtak egy velencei férfinél

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben