4.1 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Tizenhat éves diáklányt erőszakoltak meg, és hagytak meghalni Olaszországban

Tovább folytatódik a tárgyalása annak a négy drogdílernek, akik a vád szerint megerőszakoltak, majd sorsára hagytak egy 16 éves diáklányt, Desirée Mariottinit. Testét egy elhagyatott épületben, a mocsokban fekve találták meg.

Mivel nem Magyarországon vagyunk, hanem Olaszországban, így a gyanúsítottak neveit nyilvánosságra hozták. A feltételezett elkövetők: Yusif Salia, Mamadou Gara, Brian Minteh and Chima Alinno. Ők voltak azok, akik drogot adtak el a lánynak, majd megerőszakolták, és hagyták meghalni.

Az eset még 2018-ban történt, azonban a drogdílerek tárgyalása jelenleg is zajlik. A tárgyalás során derült fény a lány halálának pontos körülményeire. A bíróságon egy szemtanú, egy ecuadori nő, Narcisa Leon tett tanúvallomást, aki azt állította, látta, amint a lány bemegy az elhagyatott épületbe, amiről a környéken mindenki tudta, hogy egy drogtanya.

Korábban azt feltételezték, hogy a férfiak bedrogozták a 16 éves Desiréet, időközben azonban kiderült, a lány szabad akaratából ment oda, hogy drogot vásároljon, amit – alighanem az életösztön teljes hiányának köszönhetően – a helyszínen adott be magának.

Az nem derült ki, hogy visszatérő “vendég” volt-e, mindenesetre a dílerek számítottak a lány lépésére, ugyanis – ahogyan az egyik gyanúsított, Mamadou Gara elismerte – erős nyugtatót kevertek a neki eladott drogba, kifejezetten azzal a szándékkal, hogy könnyedén megerőszakolhassák a magatehetetlen áldozatot.

A lányról nyilvánosságra került képek alapján feltételezhető, igencsak hódolt a fekete “gettó kultúrának” – Fotó: Newsflash

Az ecuadori szemtanú azt állította hallotta, amint az egyik elkövető azt mondja társainak:

Inkább dögöljön meg (a lány), mint hogy minket börtönbe juttasson.

A drogtanyaként is ismert épületben egyébként többen is tartózkodtak a nemi erőszak során, ám a drogdíler kinyilatkoztatása után senkit nem érdekelt igazán, mi fog történni a lánnyal.

A tárgyalás jelenleg is zajlik, ítélet egyenlőre egyik vádlott esetében sem született. Ha Mamadou és Yusif igazán szerencsés, még kegyelmet is kaphat a baloldali olasz kormánytól, ami igencsak szívén viseli a színes bőrűek sorsát.

(Mirror nyomán – Kiemelt képünkön az egyik gyanúsított, Mamadou Gara – Fotó: Newsflash)

További híreink

Állami támogatást kaphatnak az egyházi házasságot kötő párok Olaszországban

Magyar Jelen

Iraki embercsempészek lőttek magyar rendőrökre Pest megyében

Irányi Dániel

Az ukránoknak 2023-ban is jut majd az EU-s milliárdokból

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben