3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Tizenkét nap alatt hét drogdílert fogtak el a fővárosban

Tizenkét nap alatt hét drogkereskedőt fogtak el a fővárosi rendőrök – közölte Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.

A nyomozók négy rajtaütés keretében, illetve az azt követő házkutatások során több mint 225 gramm pszichoaktív anyagot, illetve a drog porciózásához használható eszközöket foglaltak le – áll a közleményben.

A tájékoztatás szerint először a Keleti pályaudvaron, majd Hatvanban, később a főváros VIII. és VII. kerületében csaptak le a kereskedőkre, akkor, amikor a drogot értékesíteni akarták.

A hét kereskedő ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást – közölte a BRFK.

(Police.hu, 888.hu nyomán)

További híreink

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

Nem jön Budapestre a magyar helyreállítási terv elfogadásának bejelentésére az Európai Bizottság elnöke

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben