15.6 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
Külföld

Tömegsírt találtak Mexikóban legkevesebb 23 ember holttestével

Tömegsírt találtak a hét elején Mexikó második legnagyobb városának, Guadalajarának a közelében legkevesebb 23 ember holttestével – jelentette be pénteken este Jalisco szövetségi állam ügyészsége.

A tömegsírt egy üres telken találták meg, két ház között, és néhány háznyira egy rendőrkapitányságtól, amely El Salto településen, Guadalajara külvárosában található. A holttestek közül eddig hármat sikerült azonosítani.
A jelenlegi kormány 2018-as hivatalba lépése óta Jaliscóban találták meg a legtöbb – 487 – tömegsírba rejtett holttestet – közölte a héten kiadott jelentésében az eltűnt személyek felkutatására létrehozott állami bizottság. Az ország nyugati részében lévő államban öt év óta folyamatosan súlyosbodik az erőszak a helyi erős drogkartell, a Jalisco Nueva Generación jelenléte miatt.

Forrás: MTI

További híreink

Összefoglaló: Európa vált a világjárvány epicentrumává

Szabó Norbert

Trump nem kér a tálibok támogatásából

Gabay Dorka

Több mint 300 fekete művész felszólította Hollywoodot, hogy bizonyítsa, számítanak a fekete életek

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben