2.5 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
Hírek

Toroczkai László is felkerült az ukrán soviniszták halállistájára

Mint ismeretes, Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke Twitter-üzenetében üzent lengyel barátaink számára, így fejezte ki jókívánságait a lengyel függetlenségi ünnep alkalmából. Ehhez egy képet is csatolt, ahol az látható, amint 1939-ben kezet fog a magyar-lengyel közös határon egy magyar és egy lengyel határőr. Erre az ukrán külügy is reagált, felháborodásának adott hangot és felszólította a magyar kormányt, hogy határolódjon el Toroczkaitól.

Most azonban egy ukrán soviniszták által üzemeltetett honlap, mely halállistákat készít, Toroczkai Lászlót is feltette oda.

Ennek oka Toroczkai Twitter-üzenete, azt írják, megsértette “Ukrajna területi integritását és szuverenitását”, továbbá “provokátornak” minősítették.

Kapcsolódó:

Ukrajna nagykövetsége szerint Toroczkai László “ássa alá” a “jószomszédi viszonyt”

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Gyorshír: Késsel támadtak Janusz Waluśra

Kemény János

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

Dúró Dóra a HírTV-ben: az EBESZ közgyűlésén éppen egy magyar politikusé volt a legmagyarellenesebb hozzászólás

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben