3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Toroczkait harminc napra akarták elzárni, mert a Deák téri áldozatokra emlékezett

A Mi Hazánk Mozgalom még májusban megemlékezést tartott a tragikus Deák téri késelés áldozatainak emlékére, a rendőrség akkor többeket megbírságolt, köztük Toroczkai Lászlót, a párt elnökét is. Most azonban Toroczkai arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a kiszabott 150 ezer forintos bírságot átváltoztatták harminc nap elzárásra.

Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy ő akkor az Országos Roma Önkormányzat épülete előtt egy sajtótájékoztató keretein belül mondta el véleményét, hogy felháborítónak tartja, késes bűnözők mászkálhatnak szabadon, s veszélyeztethetik a magyar emberek életét. Kiemelte, valóban érvényben voltak még a járványügyi korlátozások, de meglehetősen furcsának tartja, hogy velük szemben kettős mércét alkalmaznak, másokat nem bírságoltak meg ilyesmi miatt.

Azt is bevallja, hogy mikor megkapta a kerületi rendőrkapitányságtól a büntetésről szóló csekket, mint fogalmaz, “azt dühödten félredobta”. Később pedig elfejtette befizetni. Majd amikor a bíróságtól a levelet kézhez vette, éppen elkapta a koronavírust, de aztán mégis befizette a 150 ezer forintot. Ám megfordult az is a fejében, hogy leüli ezt a harminc napot, de úgy döntött, a Karácsony közeledte és az Ásotthalommal kapcsolatban megszaporodott teendői miatt mégsem tesz így.

További részleteket hallhatunk a Toroczkai által közzétett videóból:

(Fotó: Népszava)

 

További híreink

A Covid-oltások mellékhatásainak hosszútávú kockázatait vizsgálják a kutatók

Irányi Dániel

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Rendszerellenes demonstrációvá alakult a lezárások miatt kirobbant tüntetéssorozat Kínában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben