4.9 C
Budapest
2021. október 24., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Tüntetni fognak az Újpest-szurkolók

Az Újpest szurkolói mindaddig bojkottálják szeretett csapatuk mérkőzéseit, amíg a klub belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet vissza nem állítja az Újpest FC hagyományos címerét. – írja a 888.hu.

A bojkott meghirdetése óta már három bajnoki meccset is játszott az Újpest, s – amint a fotókon is látszik – egyelőre sikeresnek mondható a lila-fehér ultrák kezdeményezése.

Február 8-án, azaz szombaton az ősi rivális Ferencvárost fogadja az Újpest, s mivel a hazai szurkolók bojkottja erre a találkozóra is érvényes, ezúttal elmarad az ilyenkor szokásos hangpárbaj, kizárólag a Fradi-ultrák hangjától fog zengeni a nézőtér.

Azonban az Újpest-szurkolók sem maradnak program nélkül szombat estére, a vezető szurkolói csoport, a ViolaFidelitya IV. kerület főterére szervez demonstrációt és meccsnézést.

A címer mellett kiálló fanatikusokat 18 órától várják a helyszínre.

(888.hu nyomán)

További híreink

Szemetelt, rendőrökre támadt, közmunkával megúszta

Kemény János

Rákkeltő és mérgező fügét találtak a Lidl-ben

Kiss Albert

Ebola: újabb fertőzötteket jelentettek Kongóból

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen