35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy

Úgy gondolta, a táska jobb helyen lesz nála, ezért ellopta a gyöngyösi buszpályaudvarról

A fotón látható “férfi” jobbnak látta, ha a táskára ezentúl ő vigyázz inkább.Természetesen az enyveskezű se szó, se beszéd ellopta más tulajdonát a gyöngyösi buszpályaudvarról.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Felderítő Alosztálya a 10030/1415/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – tette közzé a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen személy azzal gyanúsítható, hogy 2020. december 25-én 9 óra 30 perc körül a gyöngyösi autóbusz-pályaudvaron elvitt egy táskát, a benne lévő pénzzel együtt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, továbbá a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

(Fotó: police.hu)

További híreink

Bilincsben a lótolvaj (videó)

Kiss Albert

Európa-bajnok triatlonversenyzőt késeltek meg otthonában

Kiss Albert

Családi vállalkozás- a “fiatalok” raboltak, a szülők értékesítettek

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben