36.3 C
Budapest
2021. június 23., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Újpesti késelés: sérelemdíjat követel a megmentett család a rendőrségtől

A család állítólag hálás a rendőröknek, amiért megmentették az életüket, de ez sem gátolja meg őket abban, hogy “sérelemdíjat” követeljenek – tudta meg az ujpestvaros.hu. 

Mint ismert, december 24-én, kora reggel egy bérházhoz hívták a rendőrséget, ahol egy agresszív férfi az egyik lakásba próbált meg behatolni. Viselkedése alapján beszámíthatatlannak tűnt, valószínűleg drogot is fogyasztott. A rendőrök gyorsaságának hála nem történt tragédia, hiszen a járőrök még azelőtt a helyszínre értek, hogy a támadó bejutott volna az ingatlanba.

Ezt követően a férfi késsel a rendőrökre támadt, egyiküket életveszélyesen megsebesítette, mire a társa lelőtte a támadót.

A család – állítólag – hálás a rendőröknek, akik megvédték őket, ennek ellenére sérelemdíjat követelnek az “őket ért megrázkódtatásokért”.

Már ügyvédet is fogadtak, aki meg is mondta: a rendőrnő hibázott, így ügyfelei követelései jogosak.

“Minden tiszteletem a rendőrnőé, de az tény: hibát követett el, hiszen úgy kellett volna tüzelnie, hogy lővonalában nincs senki az elkövetőn kívül.”

– mondta dr. Lichy József, a család jogi képviselője.

További híreink

A Fradi-szurkolók leszedték a IX. kerületi városházáról az LMBTQ-zászlót

Szabó Norbert

Házi feladat 11 éveseknek: Nézz utána, mi az a hardcore pornó!

Kiss Albert

Botka László szegedi polgármester hétfőn kilépett az MSZP-ből

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben