19.7 C
Budapest
2022. május 28., szombat
Magyar Jelen
Külföld

Újra mészároltak a tálibok

Tálib fegyveresek támadtak meg pénteken egy rendőrségi ellenőrzőpontot az észak-afganisztáni Tahar tartományban, 4 rendőr és 3 tálib meghalt, többen megsebesültek – jelentette be a tartományi kormányzat szóvivője.

Mohammed Dzsavád Hadzseri szerint a támadás a tartományi fővárostól, Talikántól nem messze lévő ellenőrzőponton történt, a 2 órán át tartó tűzharcban pedig több rendőr és 5 tálib megsebesült.

A hét végén a radikálisok több támadást hajtottak végre a tartomány biztonsági erői ellen, Mohammed Azám Afzali tartományi tanácstag az Ariana News című afgán hírportálnak azt mondta, az akciókban 15 biztonsági ember halt meg.

Forrás: MTI

További híreink

Hiába győztek a demokraták, a szélsőbal az utcán marad

Irányi Dániel

Újabb lazításokat és új védekezési rendszert vezetnek be Németországban

Szabó Norbert

Új-Zéland: a kormányalakítás fő szempontja a “sokszínűség”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen