2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Külföld

Újra mészároltak a tálibok

Tálib fegyveresek támadtak meg pénteken egy rendőrségi ellenőrzőpontot az észak-afganisztáni Tahar tartományban, 4 rendőr és 3 tálib meghalt, többen megsebesültek – jelentette be a tartományi kormányzat szóvivője.

Mohammed Dzsavád Hadzseri szerint a támadás a tartományi fővárostól, Talikántól nem messze lévő ellenőrzőponton történt, a 2 órán át tartó tűzharcban pedig több rendőr és 5 tálib megsebesült.

A hét végén a radikálisok több támadást hajtottak végre a tartomány biztonsági erői ellen, Mohammed Azám Afzali tartományi tanácstag az Ariana News című afgán hírportálnak azt mondta, az akciókban 15 biztonsági ember halt meg.

Forrás: MTI

További híreink

Telefonon keresztül, tévesen diagnosztizálták koronavírussal, agykárosodást szenvedett a kisfiú

Irányi Dániel

Brazíliában szövetségi csapatokat kértek az őslakosok védelmére

Dunai Tibor

A Dunába borult a szlovák környezetvédelmi miniszter csónakja

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben