18.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Vádat emelhetnek Donáth László ellen

Hamarosan vádemelésig juthat Donáth László zaklatási ügye. 

Emberi méltóságot semmibe vevő szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt felelhet tetteiért Donáth László volt MSZP-s kéviselő.

Donáth László nem mellesleg evangélikus lelkészként is tevékenykedik, a bűncselekmények pedig pont az általa irányított szeretetházban történhettek meg.

A lelkész többnyire fiatal lányokat molesztált, a legkirívóbb eset azonban az volt, amikor a falhoz szorítva fojtogatott egy alkalmazottat.

Donáth László esetében sem esett messze az alma a fájától, hiszen lánya Donáth Anna jelenleg a Momentum EP-képviselője és alelnöke. Szemtanúk szerint jónéhány esetben Donáth Anna neve is felmerül bűnrészesség miatt, a politikus tudhatott apja életviteléről, kulcsszerepe lehetett abban, hogy az ügy ilyen sokáig nem került nyilvánosságra.

 

További híreink

Megöltek egy férfit Kőbányán

Szabó Norbert

“Öregezés”: 71 éves nénit fosztottak ki

Szabó Norbert

Életfogytiglant kapott egy idős nő gyilkosa

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen