26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírek

Választási ígéret marad a perecesi főútvonal felújítása?

“Levélben fordultam a térség országgyűlési képviselőjéhez a perecesi főútvonal felújítása kapcsán. A Pereces városrészen áthaladó és a településrészt a város többi pontjával összekötő út rossz állapotban van”– hívja fel a figyelmet bejegyzésében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

Különösen a Róna-Bertalan utcák találkozásától az Erenyő-Bollóalja utcák találkozásáig, illetve a Bollóalja-Bellervölgy utcák találkozásától a 6-os busz végállomásáig tartó szakaszokon. Ezért a Mi Hazánk országgyűlési képviselőinek segítségével módosító indítvány benyújtását kezdeményeztem a jövő évi költségvetéshez a fent jelzett, első 3 km-es útszakasz felújítására. A parlament a napokban tárgyalja a jövő évi költségvetést, ezért arra kértem dr. Kiss Jánost, mint a térség országgyűlési képviselőjét támogassa a kezdeményezést és ennek fontosságáról győzze meg  párttársait is. Hiszen a választási kampányban is beszélt róla, és Miskolc volt alpolgármestereként tudja, hogy a településrész számára ez egy rég várt, fontos infrastruktúrális fejlesztés lenne – emlékeztet a fideszes politikus választásí ígéretére Pakusza.

További híreink

Történelemmel folytatódik az érettségi

Faragó Dániel

Ezt hallani és látni kell: gyönyörű székely videó a megmaradásról

Kemény János

Három napja nincs víz Emődön – mégsem támogatta a kormány a Mi Hazánk javaslatát

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben