11.9 C
Budapest
2022. szeptember 27., kedd
Magyar Jelen
Hírek

Vannak, kik szőnyeg alá seprik, vannak, kik kimondják az igazságot

Lényegében a címben megfogalmazott mondat tökéletesen összefoglalja a hétvégi, nyíregyházi eseményeket. Mint arról beszámoltunk, nemzeti szervezetek demonstráltak Nyíregyháza főterén egy rendkívül felháborító, s sajnos a mai Magyarországra olyannyira jellemző eset ellen. Egy magyar fiatalt késeltek meg életveszélyesen cigány származású bűnözők (drogkereskedők, stricik), a rendőrség azonban az ügyészség utasítására még 72 órát sem tartotta bent az elkövetőt, ráadásul csak súlyos testi sértés ügyében nyomoznak, holott a szívtájékon megszúrt fiatal csak a szerencsének köszönhette, hogy életben maradt. 

Ráadásul maguknak “roma jogvédőknek” mondó, kétes hátterű alakok szervezésében cigányok ellentüntetést szerveztek, amelynek végképp nem látjuk a racionális okát. A Mi Hazánk és a Betyársereg deklaráltan azért tüntetett, hogy az ilyen esetekben a rendőrség lépjen fel a törvény szigorával, az ügyészség pedig szerezzen érvényt igazságos módon a törvénynek. Tehát olyanokat ne engedjenek szabadon, kik antiszociális, közveszély stílusukkal mások életét veszélyeztetik.

Ha a cigány ellentüntetőknek ezzel baja van, akkor fel kell tenni a kérdést, szerintük ez így rendben van? Ha igen, akkor ők az életellenes bűncselekmények szabad burjánzását támogatják!

Természetesen a hazai globalista kézben lévő balliberális sajtó sem volt rest, és feltette a már unalomig koptatott “rettegés lemezt”, csak úgy sorjáztak a már ezerszer felmondott címkék, semmi újat nem tudtak mondani. A lényegről azonban ők sem beszéltek. Ha megnézzük a hozzájuk köthető balliberális pártokat, azt látjuk, hogy magát az alapproblémát sem merik elismerni.

Soha egyikük sem mondta ki, hogy létezik Magyarországon hosszú évek óta egy szubkulturális jellegű bűnözés, amely öncélúan erőszakos, beilleszkedni képtelen, és megkeseríti a többségi társadalom életét.

Helyette úgy gondolták, azzal oldják meg a problémát, ha kirakata tesznek egy-egy cigány származású politikust, s ebben (sem) történetesen nem különb a Fidesz, gondoljunk akár Farkas Flóriánra, de majd’ minden pártnak megvan a maga előtérbe tolt figurája. Igen, az egykor szebb napokat megélt Jobbiknak is van már ilyen Varga Ferenc személyében, bár meglehetősen suta mutatvány, hiszen a parlamentben szemmel láthatólag küszködött a roma nyelvvel. A Fideszt pedig olyannyira nem érdekli az egész, hogy saját országgyűlési képviselőjük, Pócs János lányának megverésekor sem érezték szükségét annak, hogy megszólaljanak.

Ezzel szemben, ha szétnézünk a közéletben, a politikai porondon, egyedül egy párt van, a Mi Hazánk Mozgalom, mely a kínos kérdések elkenése helyett, a problémák szőnyeg alá söprését elutasítva nyíltan mer beszélni ezekről a problémákról is.

Talán nem véletlen, hogy az elhallgatás, a lejáratási szándék ellenére ez a párt az, amely egyre erősödik, és lassan már biztosan az ellenzék vezető erejévé válik. Mert a magyar emberek honorálják az igazság kimondását.

Kapcsolódó írásaink:

“Igenis van cigánybűnözés” – Nyíregyházán demonstráltak a hazafias szervezetek

A Betyársereg a rend és közbiztonság, a cigány ellentüntetők a bűnözés mellett demonstrálnak Nyíregyházán

További híreink

Új Puskás: nem tökéletesen látni a pályát, de szurkolni így is lehet

Avar Álmos

“Nincs már meg az a mag” – kilépett a Jobbikból az 56-os forradalmár

Faragó Dániel

Cserbenhagyásos gázolás a B-A-Z megyei Újcsanálosnál

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben