3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Véget ért a mélyigénytelen életmód, szeméthegy maradt az elköltözők után

Pakusza Zoltán, önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke tartott sajtótájékoztatót.

Elmondása alapján Miskolc Pereces városrészén, a Bellervölgy utcában gócszerű közegészségügyi veszélyhelyzet alakult ki, igénytelen életmód miatt.

Az ingatlanon szabadon elfolyó szennyvíz, szeméthalom és szinte mindennapos rendőri intézkedés jellemezte a hétköznapokat.

Kép az udvarról

Pakusza Zoltán jelzésére, hosszas unszolás után 2019 nyarán a katasztrófavédelem megállapította, hogy a kémények életveszélyesek, így fűthetetlenek az ingatlanok. A MIVIZ szakemberei pedig idézzük:

“Közegészségügyi vészhelyzetet” hárítottak el.

Közben a gyermekvédelem felé is jelezték a problémákat.  A gyermekvédelem pedig biztonságos környezetbe helyezte a gyermekeket. A család többi tagja elköltözött, nagy mennyiségű szemetet hagyva az udvaron.

A WC…

Pakusza szerint

felmerül a kérdés, miért nem voltak képesek a hatóságok éveken át megoldani a problémát?

Miért képtelenek betartani a törvényeket egyes területeken? Ezzel„no-go” zónák kialakulásának a feltételeit teremtik meg.

“Képviselőként nagyon fontosnak tartom a jogszabályok betartását és ezáltal a másokra is veszélyes igénytelen életmód felszámolását” – mondta.

További híreink

„Nem fogjuk hagyni, hogy a hazánkban cigányterror uralkodjon!” (+VIDEÓ)

Magyar Jelen

Ezt is megéltük: Jobbikból a DK-ba – nem is akárhogy

Magyar Jelen

Több méter magas Mária-szobrot állítottak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben