9 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Hírek

Végrehajtási és behajtási moratórium bevezetését szorgalmazza a Mi Hazánk

A kormány bejelentette, hogy meghosszabbítja a hitelmoratóriumot, amelyet pártunk üdvözlendőnek tart, bár még részletszabályokat nem tudunk kormányrendelet hiányában. A Mi Hazánk Mozgalom határozott álláspontja volt a koronavírus első hulláma alatt is, hogy az élő hitelekre vonatkozó moratórium nem elegendő a lakosság számára – írja közleményében Dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Búvár Kund akciócsoportjának vezetője. Folytatás alább. 

– Ezért újból kérjük a kormánytól, hogy a kilakoltatásokat minél előbb állítsa le és a kilakoltatási moratóriumot hosszabbítsa meg 2021. június 30-áig. Szorgalmazzuk továbbá, hogy a jelenleg követeléskezelőknél lévő ügyletekre is terjesszék ki a meghosszabbított moratóriumot. Követeljük azon közjegyzői, végrehajtási cselekmények leállítását, amelyeket az első hullámban is elrendeltek kiegészítve a letiltások és inkasszálások befagyasztásával. Ezeket az intézkedéseket, azon ügyletekre vonatkozóan rendelje el a kormány, amelyek hitelszerződésből fakadnak – emeli ki a Mi Hazánk politikusa.
– A Mi Hazánk Mozgalom kiáll a legkiszolgáltatottabb emberek mellett, ezért elvárjuk a kormánytól, hogy ne hagyja a krízishelyzetbe került magyar embereket a behajtó cégek hiénáinak karmai között, és népnyúzásból élő végrehajtók érdekei helyett, a magyar emberek érdekeit szem előtt tartva hozzon intézkedéseket!
– zárul a közlemény.

 

További híreink

Horváth Aladár feljelenti Orbán Viktort

Dunai Tibor

Kirabolt egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes nyugdíjast

Kiss Albert

SZFE-maszk és csókolózó férfiak főműsoridőben

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen