11.7 C
Budapest
2021. április 11., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek Kárpát-haza Kiemelt

Vérlázító állatkínzás: egy felakasztott kutyát találtak Poprádon

Borzalmas állatkínzás ügyében indított vizsgálatot a szlovák rendőrség, amely a poprádi járásbeli Gerlachov község közelében történt – írja a parameter.sk.

Különös kegyetlenséggel végeztek egy szegény kutyussal Poprádon. Az ember alatti létforma egy kötelet kötött a védtelen eb nyakára, majd felakasztotta egy fára az állatot. A kutyus borzalmas kínok közepette, hosszú szenvedés után pusztult el.

“Ilyen tettet csak az követhet el, akinek nincsenek érzései és lelkiismerete”

– írja a rendőrség a Facebook-oldalán. Állatkínzás ügyében indítottak nyomozást, amiért az elkövetőt hároméves szabadságvesztés fenyegeti, hiszen Felvidéken – ellentétben csonka Magyarországgal – nem ússza meg az állatkínzó nevetve egy egyszerű felfüggesztettel.

A felakasztott állatról a szlovák rendőrség képet is közölt, amit mi nem kívánunk átvenni, azonban ITT megtekinthető.

 

További híreink

Apa akart lenni a transznemű férfi, de a bíróság szerint jogilag anya a nő

Avar Álmos

Gyász: elhunyt a magyar kajak-kenu sport egyik legmeghatározóbb alakja

Szabó Norbert

A Kárpátiát kérték fel, hogy írjon indulót a tatai páncélosoknak (Dalpremier)

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben