20 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Hírek Külföld

“Vissza akarjuk kapni a régi életünket”- Lengyelországban is útjára indult a szabadságkonvoj

Európa egyik legnagyobb államában is százezrek elégelték meg a covid-intézkedéseket, beleértve az oltások erőltetését és a gazdasági élet leállítását, majd célzott újraindítását (great reset).  

A Mi Hazánk kormányfőjelöltjével régi barátságot ápoló Robert Winnicki politikai közössége a járvány kezdete óta képviseli az oltatlanok jogait és utasítja el az oltásalapú társadalom kiépítését,

amit Magyarországhoz hasonlóan Lengyelországban is a két nagy tömb együttesen támogat. 

Rober Winnicki bejegyzésében a lezárások feloldását, az oktatás és az egészségügy zavartalan működését, valamint a vakcinaigazolványok azonnali eltörlését követeli. 

A szabadságkonvoj Varsóból, a Nemezeti Stadiontól indult és a héten az összes lengyel nagyvárosba elviszi a normalitás üzenetét- írja Winnicki. 

 

További híreink

Nem vicc: Észak-Koreát is elérte a felvásárlási láz

Kiss Albert

Kútba dobta a kutyákat, állatkínzás miatt kell felelnie

Szabó Norbert

Pokolgép robbant egy szíriai piacon, 40 halott

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen