20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Vitakultúra, ahogy ők gondolják: érvek helyett kardok és botok csaptak össze

Karddal és vasrúddal támadt egy családra egy 15 fős banda Gyöngyösorosziban. A mentők több súlyos sérültet vittek kórházba. A rendőrség 4 támadót őrizetbe vett – írja az ATV.

„Mind munkanélküli, kábszeres” – ezt mondta a tettesekről Oláh Kálmán, annak családnak a tagja, akiket kedden a házuk előtt fényes nappal támadtak meg. A két szomszéd család régóta rossz viszonyban áll egymással. Az egyik család feje végül megelégelte a sorozatos vitákat, és bosszút forralva felfegyverkezve többedmagával indult át a szomszédba. Kardokkal és botokkal támadtak ránk – mesélte híradónknak Oláh Kálmánné.

„Azt sem tudtam, hogy kiből spriccel épp a vér”

– idézte fel az asszony a lincselést.

Az egyik férfi a gyerekét védte a kezével egy karddal felfegyverkezett támadótól, akkor sérült meg súlyosan – mentő vitte kórházba. Jelenleg a hatvani kórházban ápolják – árulta el Oláh Kálmán.

A rendőrség még aznap elfogta a verekedőket. A gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására – mondta el az ATV Híradónak Kovás Nikoletta, a Heves Megyei RFK szóvivője.

A bántalmazott család most azon gondolkodik, hogy eladják a házukat és egy másik faluba költöznek, hogy megelőzzék a hasonló támadásokat.

(fotó: ATV)

További híreink

A Jobbik tisztújítása után már fel is oszlott a békéscsabai szervezet (KÉP)

Kiss Albert

Sokba kerülnek majd az új iskolai szabályozások

Irányi Dániel

Tömeges elbocsátásokra készülnek a német vállalatok

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben