13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Volt amerikai szenátor: ez a háború az Új Világrendért folyik

Tulsi Gabbard, a Demokrata Párt korábbi képviselője szerint Biden az ukrajnai háborút használja arra, hogy rezsimváltást érjen el Oroszországban, miközben „eteti” az amerikai katonai-ipari komplexumot – fogalmazott a Fox Newsnak adott interjújában, melyet a FARS idézett.

Hawaii állam egykori képviselője élesen bírálta Joe Bident és csatlósait. Tulsi kijelentette, az Oroszország elleni szankciók az USA-nak tettek rosszat, és padlóra küldik Európát, miközben Oroszország rekordprofitokat gyűjt az energiahordozókból.

Európa masszív energiaválságot él meg jelenleg. Rekord energiaárak vannak Franciaországban, Németországban már a közvilágítást korlátozzák, Nagy-Britanniában és Spanyolországban pedig a családoknak és a vállalkozásoknak korlátozzák az energiahasználatát

– magyarázta. Noha a felsorolásból kimaradt Magyarország, ahol a „magyar” kormány a jelentősen túlárazott piaci árakon próbál nyerészkedni.

Gabbard úgy látja, szó sincs valamiféle morális felsőbbrendűségről, vagy arról, hogy ők a „jó oldalon” állnának. Kizárólag a katonai-ipari komplexumról és az Új Világrendről szól az egész háború:

Ez nem az ukrán emberekről vagy a demokrácia védelméről szól. Ez az Oroszországban történő rezsimváltásról szól, valamint a háború kiaknázásáról, hogy megerősítsük a NATO-t és etessük a katonai-ipari komplexumot. Joe Biden számára ez arról is szól, hogy új világrendet alakítson ki, amit abban az esetben is nekünk kell vezetnünk, ha ez a nukleáris katasztrófa szélére sodor minket.

Mint ismert, Biden korábban nyilvánosan kijelentette:

Vladimir Putyin nem maradhat hatalomban

– igaz, később a Fehér Ház visszavonatta az elnök kijelentését. Viszont az Egyesült Államok elnöke később a riportereknek megint arról beszélt:

Új Világrend épül, melyet mi fogunk vezetni.

Ezt később az elnök tanácsadója, Brian Deese is megismételte, mikor arról beszélt

a jövő a liberális Új Világrendé.

A hindu Tulsi Gabbard nem véletlenül nem képviselő már. Noha társadalmi kérdésekben teljesen osztja a Demokrata Párt fehér- és nemzetellenes elveit, emellett azonban

igazi pacifista is, intervenció és háború-ellenes, ami miatt mind a republikánus, mind a demokrata elittel szembe került.

Háborúellenessége miatt saját pártja elitje azzal vádolta, „az oroszok bábja”, akit „irányítanak”.

Fotó: AP

További híreink

Megtorlást ígér Észak-Korea

Irányi Dániel

Félmillió dollárért kelt el a világ első virtuális háza

Faragó Dániel

Kormányinfó: várni kell a tanárok béremelésére, nem lesz áfacsökkentés, emelkedik az alkohol jövedéki adója

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben