21.6 C
Budapest
2021. június 22., kedd
Magyar Jelen
Kiemelt

Vona Gábor szerint a Mi Hazánk Mozgalom ellene jött létre

Vona Gábort viszont láthatjuk a Jövő TV Spotlight című műsorában, melyben azt ecseteli, hogy a Mi Hazánk Mozgalom ellene jött létre és “hiteles cigány értelmiségieket” keres szüntelenül. Sok sikert hozzá.

Vona a riport során elmondta, az lenne a fontos, hogy feladjuk a törzsi gondolkodást (jelentsen ez bármit is – a szerk.) . Továbbá kifejtette, hogy a cigány-magyar együttélésnek vitája folyamatosan csak a törzsi sérelmek felhánytorgatása,  és azzal nem lehet előbbre jutni. Természetesen hozzátette, hogy mind a két oldalt nagyon jól ismeri.

“Mindenki söpörjön a saját háza táján.”

– hangsúlyozta Vona Gábor.

Felidézte a régi idők emlékeit, amikor még a “másik” oldalon állt, és kifejtette, hogy mindenki változhat. Nos ezt észrevehette bárki, aki csak egy kicsit is érdeklődik a hazai politika iránt. Szerinte még mindig vannak olyan emberek, akik őt és a Jobbikot is visszatolják a régi skatulyába. Azonban büszkén vállalja, hogy igenis megváltozott, nem olyan már, mint korábban volt. Boldog ember és nem kíván részt venni a politikai életben.

A Mi Hazánk Mozgalommal kapcsolatban úgy fogalmazott:

“A Mi Hazánk ellenem jött létre. A mozgalom elnöke az én politikai, néppárti gondolataimmal szemben fogalmazta meg a Mi Hazánkat. Az egy Vona Gábor néppárti politikájával szemben álló, és a Jobbik kezdeti, radikális időszakához visszatérni kívánó mozgalom. Amihez nekem semmi közöm.”

Továbbá kedélyesen elcseverészett a riporterrel a vloggerkedéséről, a magyar kormányról és jövőbéli gondolatait is megosztotta a műsorban.

Íme a videó teljes terjedelmében:

(Videó: youtube.com)

További híreink

Izsák Balázs: Székelyföldért megmozgattuk Európát!

Varga Lilla

Vizsgálják felül a törlesztési moratórium meghosszabbítását!

Faragó Dániel

Kormányzati támogatás híján csődhullám előtt a vendéglők

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben