26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
Hírek

Vona szerint is az erősödő Mi Hazánk szavazóihoz intézett “csábító üzenet” volt Orbán tusványosi beszéde

A válság begyűrűzésével Orbán Viktor körülnéz, és megpróbálja megnézni, az ellenzékben kire kell figyelni, vagy kire lehet figyelni. És szerintem ez a Mi Hazánk… felé is volt egy ilyen csábító üzenet, hogy ha ti radikális jobboldaliak vagytok, akkor én is itt vagyok nektek – jelentette ki a Jobbik korábbi elnöke a tusványosi beszéd kapcsán az ATV-ben.

Vona Gábor hozzátette: lehet, hogy ez is volt az Orbán Viktor-i cél most, hogy egy válsághelyzetben, ha az elégedetlenség nő, akkor abból ne egy radikális jobboldali párt tudjon profitálni, hanem ő. Műsorvezető: Úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk lehet annyira erős, mint amilyennek látszott mondjuk öt évvel ezelőtt, vagy talán korábban a Jobbik? Benne van az a potenciál, hogy veszélyesnek érezheti? Vona: Abban az értelemben igen, hogy nincs más az ellenzéki oldalon. Ha megnézzük a többi ellenzéki pártot, akkor romokban hevernek, és belső válságokkal küszködnek vagy vezetői válságokkal, a Mi Hazánk meg egy egységes párt, és egy gazdasági krízishelyzetben egy radikális jobboldali pártnak azért mindig szoktak nőni az “oddsai”.

További híreink

A szerződött orvosok egy ideje nem látták el a betegeket, be sem mentek az intézménybe

Kiss Albert

Kurz: nem lehetnek másodosztályú uniós tagországok

Szabó Norbert

A csata folytatódik: Nem választhatja meg alelnökeit Jakab Péter

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben