13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy

Zaklatás után emberölési kísérlet

A nyomozás adatai szerint a 42 éves gyanúsított 2019. június 22-én 20 óra körül a fia ballagási ünnepségéről elment egy hajdúböszörményi ingatlanhoz, ahol a fiú édesanyja és annak férje lakott. A sértett nem engedte be a házba V. Viktort, aki ezért vitatkozni és dulakodni kezdett vele. – tájékoztat a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A verekedés közben előkerült egy balta is, amelyet megszerzett a gyanúsított és úgy fejbe vágta azzal a férfit, hogy az súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök az ügy felderítése során beszerzett információk alapján azt is megállapították, hogy a bagaméri lakos több alkalommal járt volt feleségénél, ahol fenyegette, szidta a nőt és annak jelenlegi párját. Ezekért őt magánlaksértés és zaklatás vétség elkövetésével is meggyanúsították.

A nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették és vele szemben a bíróság elrendelte a letartóztatást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a vizsgálati szakaszban szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Elemi.hu

További híreink

Egy év gyermekpornográf tartalomért

Faragó Dániel

Felesége darabolt fel egy ukrán rappert

Szabó Norbert

Drogot árult a bűnmegelőzési szervezet vezetője

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben