26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Zelenszkij alternatív valóságában az ukrán erők havonta visszafoglalnak ezer települést

Az ukrán elnök arról számolt be, hogy a Donyec-medencétől északra, Harkiv és Szumi régiókban is rendszeresek az orosz támadások, azonban csapataik kitartanak. Volodimir Zelenszkij hozzátette, hogy egyre több települést sikerül visszafoglalniuk – írja a Híradó.hu.

“Az ukrán erők már több mint ezer települést szabadítottak fel a megszállás alól, most például hazánk déli részén”

– jelentette ki szemrebbenés nélkül az ukrán elnök.

Megint 1000, vagy még mindig? 

A nagy kérdés azonban az, hogy a harci helyzet április óta stagnál, vagy minden hónapban felszabadul 1000 település? Ugyanis a július 5-i Híradó hír előtt egyszer már májusban is felszabadult több mint 1000 település.

Sőt, ezt megelőzően már áprilisban is felszabadult közel 1000 település:

Azt nem tudjuk, hogy maradt-e még orosz kézen bármi, az viszont az alábbi felvételen is jól látszik, hogy az ukrán elnöknek igen keményen kell koncentrálnia, hogy ezt a rengeteg települést fejben tartsa:

További híreink

Hamarosan megnyitja virtuális kapuit az Erdélyi Régió népművészeti kiállítás

Varga Lilla

Oltatlansági pótdíjat kell fizetniük az alkalmazottaknak

Faragó Dániel

Nagyon gyorsan korrigálták a ferencvárosi “BLM-szobrot”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben