19.7 C
Budapest
2022. május 28., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

16 éves fiával együtt árulta a kábítószert a 37 éves férfi

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árult Nyíradonyban.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Gáborral szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított több alkalommal is adott el a tiltott szerből ismerőseinek. A férfi gyermekét is megbízta az új pszichoaktív anyag árusításával, így amikor nem volt otthon, a 16 éves fia adta át azt a vevőknek.

A körzeti megbízottak a 37 éves nyíradonyi férfit és 16 éves fiát 2020. június 6-án elfogták, majd előállították a rendőrőrsre, ahol a gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság B. Gábort bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2020. június 9-én elrendelt. Fiával szemben – szabadlábon hagyása mellett – új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

További híreink

A plébániáról lopták el a vörösréz lemezeket valakik

Faragó Dániel

Gyógyszerre ivott, majd fellökött és kirabolt egy járókeretes idős asszonyt

Irányi Dániel

A tanárverő “fiatalok” helyett a tanárt és a takarítót ítélte el a bíróság

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen