17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

A baloldali szivárványkoalíció már most lop a Mi Hazánktól

A köpönyegforgatásban jeleskedő Jobbik választási kampányfogásként indított egy semmit nem érő petíciót a kötelező oltások ellen, ami ellen a Mi Hazánk hónapok óta folytat aláírásgyűjtést.

Ezt a húzást már sokadjára alkalmazzák, hiszen ugyanígy szerették volna meglovagolni a kilakoltatási moratóriummal és az üzemanyagárakkal szembeni fellépést, amelyeket a Mi Hazánk már szintén hónapokkal korábban szorgalmazott, mint a Jobbik. Most pedig volt képük ezt azzal tetézni, hogy bejelentették: állami kézbe kell venni a végrehajtást és megszüntetni a magánvállalkozás jellegét. Ismét ellopva a Mi Hazánk több éves reformprogramját. Komikus, hogy ezt az a Magyar György ügyvéd jelentette be, akinek irodája félmilliárd forintot keresett a börtönbizniszen. Ő a balliberális oldal igazságügyi reformért felelős embere. Képzelhetjük, milyen igazságügyi reformot vezetne be az az ember, aki a börtönbizniszen húzott hasznot. Azon már meg sem lepődnék, ha a „sztárügyvéd” az egyik eljárás alá vont végrehajtót is védené.

A szivárványkoalíciónak pénzügyi területen is van egy vállalhatatlan embere Király Júlia személyében, aki egyik felelőse a devizahitel katasztrófának. Arcátlan és álságos, hogy ilyen embert választottak pénzügyi tanácsadójuknak. Ez nem más, mint a magyar emberek szembeköpése és tökéletesen mutatja, hogy a mai napig Gyurcsány Ferenc vezeti a balliberális tömböt. Az pedig mélységesen elszomorító, hogy messze nem az adósok érdekeit veszik figyelembe, hanem választási kampányfogásként tekintenek erre az egészre. Be kell látni, hogy aki kicsit lop az nagyban is lopni fog és nem csak tőlünk ötleteket, hanem az emberektől is, úgy ahogy tették 2010 előtt is.

A Mi Hazánk megbuktatta a végrehajtómaffiát, több éve kergetjük a népnyúzó végrehajtókat, az ügy felgöngyölítésben is szerepet játszottunk és már két éve bejelentettük, hogy a végrehajtást nonprofittá kell tenni, ami azt jelenti, hogy újra állami kézbe kell helyezni a végrehajtókat és fix bért kell kapniuk a jövőben!

A továbbiakban a végrehajtók ne az emberek sanyargatásából tegyenek szert több százmillió forintos éves bevételre és hagyjanak fel az adósellenes magatartásukkal!

Megálljt kell parancsolni a magyar emberek népnyúzásának, amiből jelenleg a bankok után a végrehajtók profitálnak legjobban. És ezt nem lehet másképp elérni, csak ha nonprofittá tesszük a végrehajtást, ezért is kérjük, hogy írják alá erre vonatkozó kezdeményezésünket!

A Mi Hazánk itt nem áll meg, el fogjuk számoltatni a közjegyzőket, követeléskezelő cégeket és a bankokat is!

-írja közleményében dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

További híreink

Mikorra várható a rendvédelmi szervek működésképtelensége, funkcióvesztése?

Kemény János

Veréssel fenyegette, 500.000 Ft-ot zsarolt ki így a sértettől

Kiss Albert

Németország: farsangi tömegbe hajtott kocsijával

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen