14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

A “bátor” bűnöző kisfiút rabolt ki egy késsel

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. február 10-én az elkövető egy kisfiú kerékpárját vette el, úgy hogy közben egy késsel megfélemlítette. A tettesről adott személyleírás alapján a rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a gyanúsítottat.

A 45 éves férfit a rablás mellett garázdaság és kifosztás bűntettével is gyanúsítják, mivel a nyomozás adatai szerint még 10-én kora este – elfogását megelőzően – rátámadt egy 23 éves fiatalra. Lerántotta biciklijéről, és a kezében tartott késsel ijesztgette. A férfinek sikerült kiszabadulnia, és félelmében elmenekült e helyszínről. A sértett által hátrahagyott kerékpárt a tettes végül magával vitte.

A jelenleg is letartóztatásban lévő jánoshalmi lakos ügyében a vizsgálati osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.

Elemi.hu

További híreink

Megmarad a vékonyfalú zacskó, de nagyon drága lesz

Kiss Albert

#BeerWeGo: hamarosan nyithatnak a brit pubok

Faragó Dániel

Lengyelország nem Németország rovására akarja növelni az amerikai katonai kontingenst

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben