1.2 C
Budapest
2021. március 6., szombat
Magyar Jelen
Külföld

A férfi illegálisan tartott fegyverével lőtte le 9 éves lányát annak 5 éves unokatestvére

Gondatlanságból elkövetett emberölés és illegális fegyvertartás miatt bíróság elé állítják azt a philadelphiai férfit, akinek a 9 éves lányát lelőtte az 5 éves unokatestvére – írja a New York Post.

A 39 éves Blake Davis lányát szerdán délelőtt lőtte fejbe az otthonukban az 5 éves unokaöccse. A lányt kórházba szállították, de életét nem tudták megmenteni.

A New York Post értesülései szerint a fegyvert az ötéves gyermek kezébe a lány 12 éves testvére adta.

A tragédiára azért kerülhetett sor, mivel a férfi a három gyermeket felügyelet nélkül hagyta a lakásban.

Az eset következtében Blake Davis ellen több rendbeli eljárás indult. Ráadásul fegyvertartási engedéllyel sem rendelkezett, hiszen többszörösen büntetett előéletű. A többgyermekes “családapát” korábban jogerősen elítélték kábítószerkereskedelem, valamint hivatalos személy elleni erőszak miatt is. 2001 és 2012 között összesen 8 alkalommal tartóztatták le.

Fotó: Philadelphia Police Department

 

További híreink

Négy év börtönre ítélték a vuhani járványkitörésről tudósító civil újságírót

Faragó Dániel

Afrikai országok kivizsgáltatnák az amerikai “szisztematikus rasszizmust”

Szabó Norbert

Tüntetésekkel fogadták Hollandiában a Mikulást

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben