13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

A Jobbik tisztújítása után már fel is oszlott a békéscsabai szervezet (KÉP)

Karrieristák helyett bölcs vezetőket kívánnak, és visszatalálást az elhagyott útra. Kocziha Tünde, a békéscsabai Jobbik (volt) elnöke írja a Sokkaljobb Nemzeti Hírportál nevű Fb-oldalon:

“Kedves Barátaim, Ismerőseim, volt Tagtársaim!

Tájékoztatni szeretnélek benneteket, hogy 12 év után, a mai napon feloszlattuk a Jobbik Magyarországért Mozgalom Békéscsabai Alapszervezetét a jelenlévő tagok egyhangú szavazatával, és mindannyian kilépünk a pártból is. Ezt a döntést a tegnapi tisztújítás semmilyen módon nem befolyásolta, mert az elhatározás már jóval előtte megszületett, viszont nem szerettük volna, hogy a feloszlatás híre bármilyen módon befolyásolja a tegnapi szavazások kimenetelét.
Barátsággal távozunk. Köszönetünket fejezzük ki a Jobbik mindazon vezetőjének, tagjainak és munkatársainak, akik a 2008. márciusi megalakítása óta segítették a munkánkat, bajtársaink, barátaink voltak. Bízunk abban, hogy a párt visszatalál arra az útra, amelyen egykor közösen elindultunk!
Ehhez kívánunk tiszta lelkű, bölcs vezetőket, akiknek a Haza sorsa fontosabb a saját karrierjüknél, és ezáltal képesek lesznek a „nemzeti ügy” valós képviseletére!
Kocziha Tünde, a békéscsabai Jobbik (volt) elnöke”

Ezt követően a hozzászólásokban az alábbi beszélgetés látható, melyben elismerik a gyurcsányista összefogást:

További híreink

Az ünnepek alatt is teljes készenlétben a mentősök

Irányi Dániel

Karácsony pártja, a Párbeszéd volt Békés megyei elnöke újraalakította a korábban feloszlott békéscsabai Jobbikot

Irányi Dániel

A Virradat Napja – ingyenes buszok indulnak Szegedről Ásotthalomra

szilardkrebsik

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben