19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

A Jobbikot is magáévá tenné a nemi erőszakot megkísérlő Földi István – ő lehet a párt következő elnöke

A HírTV értesülése szerint a nemi erőszak kísérletével vádolt Földi István is elindul a Jobbik elnöki tisztségéért. Fő riválisa Ander Balázs lehet, legfőbb szövetségese pedig maga Jakab Péter. 

A Jobbikban Jakab Péter lemondása miatt lett szükség új elnökválasztásra. Mint ismert, Jakabot május elején újraválasztották ugyan, de az elnökségben kiújuló harcok és Molnár Enikő ténykedése bizalomvesztéshez vezetett. A helyzet végül odáig fajult, hogy rendkívüli választmányi ülést hívott össze a párt, amire Jakab Molnár Enikőt, Lukács Lászlót, Z. Kárpátot még elküldte, de maga már inkább el sem ment, Facebookon jelentette be lemondását.

“Nagyon bizalmi” volt a légkör a Jobbik választmányi ülésén (videó)

A bizalomvesztéshez az is hozzájárulhatott, hogy Jakab Péter segített eltitikolni egy belső rendezvényen történt bűncselekményt. A botrány abból keletkezett, hogy Szilágy György élettársát a jobbikos disznóvágáson a fürdőszobában támadták meg. Földi István nemiszervét a nő arcához nyomta, a megtámadott 24 éves lány csak a szerencsének köszönhette, hogy nagyobb baj (a lelkieken túl) nem történt.

Földi István és a Jobbik hivatalosan nem erősítették meg az értesülést, de a politikus sokat sejtetően már reagált a hírre.

A HírTv “Jobbikos” informátora szerint indulok a Jobbik elnöki tisztségéért. Érdekes. Valakit nagyon zavarhat a személyem, hogy rögtön a Fideszes médiához fordult. Bár azok után, amit Jakab Péterrel tettek nem meglepő.
Ezután el is gondolkodom a hogyan továbbról…
🇭🇺 Maradunk a nép pártján! – írja Földi.

Stábunk felkereste a településen előket, ahol Földi korábban polgármester volt. A helyiek sok jót nem mondtak róla, hamarosan részletes beszámolóval jelentkezünk.

További híreink

“Ismétlés a tudás anyja” – újra maszkot kell viselni az iskolákban

Faragó Dániel

India: három hétig minden este halálosan fenyegettek keresztény családokat

Kiss Albert

Nyílt levelet írt az Orvosi Kamara Kásler Miklósnak: „Magyarázza el, mi történik”

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben