15.8 C
Budapest
2022. október 5., szerda
Magyar Jelen
Hírek

A kopaszt oszt – de számolni mégsem tud

Teljesen világos, hogy a Fidesz azt az utat választotta, hogy kettő meg kettő az nem négy, hanem öt. Tehát, hogy annak ellenére, hogy komoly rezsimegszorítások lesznek, azt hazudják, hogy ez nem így lesz, vagyis “megvédték a rezsicsökkentést”. Dönthettek volna úgyis, hogy beismerik, tévedtek, de szemlátomást feltekerték úgynevezett influenszereiken (értsd, fizetett propagandista önálló vélemény nélkül) keresztül a hazugság hangerejét, és orrba-szájba tolják a mantrát: megvédték a rezsicsökkentést!

Néha ugyan hozzáfűzik, hogy az átlagfogyasztásig, csakhogy mindannyian tudjuk, ez az átlag köszönőviszonyban sincs a valósággal, például egy átlagos vidéki magyar család egész biztos, hogy nem ennyit fogyaszt földgázból és villamos energiából. És nem medencét fűtenek!

Tehát a helyzet az, hogy nagyjából a társadalom fele súlyos százezrekkel, éves szinten akár több mint egy millióval is többet kell, hogy fizessen a gázért (hiszen jelenleg nálunk a legdrágább Európában a gáz “versenypiaci” ára). De emlékszünk, már Virág elvtárs is a Tanú c. filmben annak idején mondotta Pelikánnak, “maga annak hisz, amit a vaksi szemével lát, a tompa agyával gondol?” Nos, így állunk most is, mert jött a “A kopasz” (polgári nevén Filep Dávid), aki nem mellesleg “oszt” is, és felhomályosított minket. Így:

Azt már ugyan elfelejtette hozzáfűzni, mennyi egy magyar átlagkereset, és mennyi egy német, de “A kopasz”, ha valóban ennyire hisz ezekben a számokban, igazán fel is ajánlhatná mindenkinek a 16 ezer forint feletti összeget, amennyit rá kell majd fizetnünk már most az őszi hónapokban is. Jellemző, hogy saját kommentelői is kifejezték ellenvéleményüket:

S ezek a kommentek folyamatosan gyűlnek, ha ki nem törölte  addigra. Nyilvánvaló, hogy nem “A kopasz” az oka minden bajunknak, mielőtt valaki ezzel támadna minket, de olyannyira “állatorvosi lova” a Fidesz fizetett droidjainak, hogy egész egyszerűen nem lehet nem szóvá tenni.

(Fotó: Facebook)

További híreink

Budapest és Pécs után Szegeden lehet Pride?

Irányi Dániel

Mi Hazánk – ügydöntő népszavazást kell tartani az uniós tagságról

Faragó Dániel

Áder- “2022. április 3-ára tűzöm ki” -választási kisokos külhoniaknak, külföldön lévőknek és átjelentkezőknek

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben