4.8 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
Kárpát-hazaKiemelt

A Mi Hazánk egyre népszerűbb Erdélyben is, nem hagyjuk, hogy elcsalják a választást!

A Mi Hazánkra adott szavazatok is vannak azokon a szavazólapokon, amelyeket Marosvásárhely mellett találtak szemeteszsákokba gyűrve, félig elégetve – írja közleményében a Mi Hazánk Mozgalom. 

Mint ismert, azok a gúnyhatárainkon túl élő magyarok, akik 2022. március 9-ig regisztráltak levélben szavazhatnak az április 3-i magyarországi választásokon.

A Mi Hazánk döbbenetesnek és felháborítónak tartja a levélszavazatok megsemmisítését, amely felveti a csalás gyanúját, ezért azonnali és alapos vizsgálatot követelnek. Balde Gyula, a Mi Hazánk marosvásárhelyi származású választókerületi elnöke a helyszínre utazott tájékozódni.

“Akár választási csalás történt, akár provokáció, megtesszük a szükséges jogi lépéseket”

– szögezi le a párt.

Elég volt abból a több mint 30 éves gyakorlatból, hogy a Fidesz és a balliberálisok minden egyes választás alkalmával csalnak, van amikor szavazatvásárlással, van, amikor szervezett szállítással, és ezek szerint már a szavazólapok megsemmisítésétől sem riadnak vissza

– zárul a közlemény.

 

További híreink

Testvérvárosi kapcsolatot létesít egymással Ferencváros és Bucsa

Horváth Tamás

Feloszlatták a legnépesebb kerület Fidesz-alapszervezetét, kétfelé szakadt a frakció

Faragó Dániel

Angol humor – így lehet legyőzni a franciákat

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben